Otsikkokuva
Etusivu  
23.11.2007
Kuka pelkää
mustaa kissaa...
09.09.2007
Figon loikka
09.09.2007
Jälleennäkeminen
27.06.2007
Kun mieleen
tulee muistoja...
26.06.2007
Kesäbikineissä
01.11.2006
Figo vieraili Lemmikki 2006 -messuilla
19.08.2006
Enemmän avointa asennetta...
11.08.2006
Parvekkeen uusi turvaverkko
11.08.2006
Vielä on kesää jäljellä...
02.07.2006
Kun kissanäyttely-paniikki yllättää
20.06.2006
Tasapainoilua parvekkeen kaiteella
28.05.2006
Kevätilmaa haistelemassa
26.05.2006
Eläinlääkärissä
Aslak ja Figo

Tiistaina 26.6.2007
Kesäbikineissä

Kuvat: © Tytti Kettunen ja Erik Kettunen 2007

Meidän piti lähteä Aslakin (ja Figon) kanssa elokuussa Viroon testaamaan poikien viehätysvoimaa sikäläisessä kissanäyttelyssä. Olin säästänyt kaksi kesälomapäivääkin tuota kissanäyttelyä silmällä pitäen, mutta sitten suunnitelmat kariutuivat siihen, kun meille tuli yllättäen kesä jo toukokuussa Aslakin vaihtaessa talviturkkinsa lyhyttäkin lyhyempään kesäturkkiin. Ja koska minulla ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, miten kauan siinä menee, kun Aslak on jälleen täysissä talvitamineissa, olen katsonut parhaaksi siirtää Viron vierailua kylmempään ajankohtaan.

Olin kyllä tietoinen tästä siperiankissan tavasta vaihtaa talviturkki kesäturkiksi, mutta miten minusta tuntuu aivan kuin tuo turkin vaihtaminen ei olisi ollut vielä viime vuonna niin silmiinpistävä kuin mitä se on ollut tänä keväänä.

Noin muuten kesä on alkanut mukavasti, vaikka kunnon kesähelteet antavat vielä odotuttaa itseään. Olen tällä hetkellä kesälomalla ja ensimmäinen lomaviikko alkaa olla vähitellen takanapäin.

Koska olen huono tekemään liian yksityiskohtaisia etukäteissuunnitelmia minkään asian suhteen, niin en ole nytkään laatinut minkäänlaista aikataulua, mitä aion tehdä minäkin päivänä kesälomalla. Olen tosin jo pitemmän aikaa haaveillut ottavani Aslakista ja Figosta valokuvia "koskemattoman" luonnon keskellä, minkä takia yksi toteuttamiskelpoinen kesälomasuunnitelma voisi olla tutustuminen Nuuksioon. Valitettavasti tämänkin suunnitelman toteutuminen riippuu paljolti veljeni aikataulusta.

En kyllä voi olla täysin varma siitä, ovatko Figo ja Aslak yhtä ihastuneita ajatuksesta pienestä seikkailusta luonnon keskelle kuin mitä minä olen. Ehkäpä Figo ja Aslak ovat jo niin urbanisoituneita kissoja, ettei heitä välttämättä edes kiinnosta retki keskelle "koskematonta" luontoa... Tai tietysti siinä voi vaihtoehtoisesti käydä myös niinkin, että Nuuksiossa pojat pääsevät kosketukseen sisäisen villikissansa kanssa. Ehkä on kuitenkin parempi olla spekuloimatta etukäteen tämän enempää mahdollisesta retkestä Nuuksioon.

Ainut varma asia, mitä minun on joka tapauksessa tehtävä nyt kesälomani aikana, on poikien rokotusten uusiminen. Suunnitelmissa olisi myös HCM-testin tekeminen molemmille pojille kaikelta varalta. Lisäksi tarkoituksena olisi uusia poikien kotisivut ja se taas tietää minulle henkilökohtaisesti pitkiä valvottavia kesäöitä. Onneksi olen kesälomalla eikä tarvitse murehtia sitä, miten seuraavana päivänä jaksaa mennä töihin, kun on ensiksi valvonnut aamupuolille yötä saakka tietokoneen päätettä tuijottaen.

Kaikki sisältö copyright © Tytti Kettunen, ellei toisin mainita.